Επικοινωνία


Το ΕΤΕΑ μετονομάστηκε σε ΕΤΕΑΕΠ την 01/01/2017, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 74 και 90 του νόμου 4387/2016 (ΦΕΚ 85/τ.Α’/12-05-2016). Παρακαλούμε μεταβείτε στην ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.eteaep.gov.gr για την ενημέρωσή σας.
Η παρούσα φόρμα επικοινωνίας αφορά ΜΟΝΟ τον κλάδο επικούρησης. 

Από την 01/01/2017 η εξυπηρέτηση των πολιτών των τέως Ταμείων-Τομέων-Κλάδων και Λογαριασμών Πρόνοιας που εντάσσονται θα γίνεται προσωρινά από τις υπάρχουσες υπηρεσίες (δηλαδή, οι ασφαλισμένοι του τέως ΤΠΔΥ θα πρέπει να απευθύνονται στο τέως ΤΠΔΥ, του ΤΑΠΙΤ στο ΤΑΠΙΤ, του ΕΤΑΑ στο ETAA, του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, του ΤΑΥΤΕΚΩ στο ΤΑΥΤΕΚΩ) κατά τις ώρες υποδοχής που είχαν θεσπιστεί από αυτές και στις αντίστοιχες διευθύνσεις.

 

Νέα φόρμα επικοινωνίας ΕΤΕΑΕΠ

Ενημερώνουμε τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου ότι, εφόσον επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τις Υπηρεσίες του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης μέσω του Internet, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την ηλεκτρονική υπηρεσία “Φόρμα Επικοινωνίας” που υπάρχει κάτωθι.

Ο ενδιαφερόμενος, πηγαίνει στην Ενότητα “Φόρμα Επικοινωνίας” και από την επιλογή “Επίλεξε” διαλέγει το πρώην Ταμείο προς το οποίο θέλει να απευθύνει το αίτημά ή το ερώτημά του και εν συνεχεία συμπληρώνει τα πεδία: «Όνομα», «Επώνυμο», «Τηλέφωνο», «Email», «Θέμα», «Μήνυμα» και τους χαρακτήρες «CAPTCHA». Όλα τα ανωτέρω πεδία είναι υποχρεωτικά.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να υποβάλλετε αίτημα ή ερώτημα για περισσότερα από ένα θέματα, θα πρέπει να υποβάλλετε ξεχωριστό αίτημα για κάθε ένα θέμα, έτσι ώστε να εξυπηρετηθείτε καλύτερα.

Τέλος, εάν έχετε ήδη επικοινωνήσει με κάποια Υπηρεσία του Ταμείου σχετικά με υπόθεσή σας μέσω κάποιας άλλης οδού και επιθυμείτε να καταχωρήσετε σχετικό αίτημα μέσω του δικτυακού τόπου, για την δική σας αποτελεσματική και έγκαιρη εξυπηρέτηση προτείνουμε να συμπεριλάβετε στο κείμενο του αιτήματός σας και κάποια στοιχεία, σχετικά με την προηγούμενη επικοινωνίας σας (π.χ. τον αριθμό πρωτοκόλλου και την ημερομηνία υποβολής του αρχικού σας αιτήματος, την Υπηρεσία του Ταμείου με την οποία επικοινωνήσατε, την ημερομηνία και αριθμό πρωτοκόλλου της απάντησης που τυχόν λάβατε και το ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου με τον οποίο πιθανώς επικοινωνήσατε.

► Υπενθυμίζουμε ότι εδώ υπάρχει ο αναλυτικός κατάλογος όλων των Υπηρεσιών του Ταμείου (Διευθύνσεις, Τμήματα και Γραφεία) με τα τηλέφωνα επικοινωνίας, καθώς και ότι τα στοιχεία επικοινωνίας του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης είναι τα κάτωθι:

Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης-Ν.Π.Δ.Δ.(Ε.Τ.Ε.Α-Ν.Π.Δ.Δ.)

Τηλεφωνικό Κέντρο Ε.Τ.Ε.Α.-Ν.Π.Δ.Δ. Φιλελλήνων 13-15
ΤΚ.10557, Αθήνα
210-32.75.000
Η Ταχυδρομική μας Διεύθυνση είναι: Φιλελλήνων 13-15
ΤΚ.10557, Αθήνα
Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας t.epoliton@etea.gov.gr
Το Fax του Τμήματος Γενικού Πρωτοκόλλου και Γραμματείας είναι: 210-3275043

 

Φόρμα Επικοινωνίας
* Υποχρεωτικό πεδίο
Η συμπλήρωση ΑΜΚΑ και ΑΦΜ είναι προαιρετική, ωστόσο θα εξυπηρετούσε στην διεκπεραίωση της υπόθεσής σας